De algemene voorwaarden van Tussen Kunst en Design

Verkoop

De aangeboden artikelen zij in de opslagruimtes op afspraak te bezichtigen. De artikelen die wij verkopen zijn niet nieuw. Gezien de leeftijd kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beinvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel genoemd. De kleuren van de artikelen kunnen iets afwijken van de foto's. Wij zijn altijd bereid extra foto's te maken en u toe te zenden. Als u meer informatie over een artikel wilt ontvangen dan kunt u via de email contact met ons opnemen. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert. Voor sommige bronzen beelden geldt een levertijd.

Prijzen

De prijzen zijn altijd exclusief de verzendkosten. Over het algemeen gelden de standaard verzendkosten van TNT Post. De verzendkosten en verzendmogelijkheden worden per artikel bepaald. Wij streven ernaar om uw bestelling na afrekening binnen 5 dagen te versturen. Sommige artikelen kunnen gezien de kwetsbaarheid of afmetingen niet worden verzonden. Informeer per email naar onze bezorgtarieven voor producten die vanwege de afmetingen en of kwetsbaarheid niet met TNT Post kunnen worden verstuurd. Typefouten en fouten bij de berekening van de verzendkosten voorbehouden.

Betalingsmogelijkheden

Contant bij het ophalen van de bestelling. Vooraf per bank- of giro overschrijving. Onder rembours bij TNT Post. De artikelen dienen binnen 10 dagen na de bestelling te worden betaald. Indien de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, wordt uw bestelling stilzwijgend ontbonden en gaat het artikel weer in de verkoop.

Retourneren

Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product dan kunt u, mits het artikel in dezelfde conditie is als bij de verkoop, binnen 7 dagen na aankoop/ontvangen het artikel ruilen. Gemaakte kosten voor het verzenden naar de klant en/of het terug sturen of terug brengen van artikelen, is voor rekening van de koper. Als u een artikel wilt ruilen dient u binnen 2 dagen na aankoop/ontvangen van het artikel ons te informeren over de ruiling.

Garantie en Aansprakelijkheid

De artikelen die wij verkopen verkeren in originele en meestal gebruikte staat en hebben meestal ook de originele bedrading die niet altijd aan de huidige regels voldoet. Wij raden aan, voor gebruik, een erkend elektricien te raadplegen. Gezien de vaak hoge leeftijd van de aangeboden producten kan Tussen Kunst en Design geen garantie bieden op aangeboden producten. Tussen Kunst en Design kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van bij ons gekochte producten. Onze producten worden voor verzending zeer goed verpakt, mocht er tijdens het transport schade ontstaan dan kan Tussen Kunst en Design niet aansprakelijk worden gesteld. Tussen Kunst en Design is niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website.